top of page

Questions and Answers

Public·23 friends

FULL Nederlands Taalpakket Voor Office 2013 X64


FULL Nederlands Taalpakket Voor Office 2013 X64
Als u Microsoft Office 2013 in het Nederlands wilt gebruiken, heeft u het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 nodig. Dit taalpakket bevat alle onderdelen die nodig zijn om Office 2013 in het Nederlands te kunnen gebruiken, zoals de gebruikersinterface, de spellingcontrole, de grammaticacontrole, de synoniemenlijst, de vertaalhulp en de helpbestanden. Het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 is beschikbaar voor zowel de 32-bits als de 64-bits versie van Office 2013.


Download: https://tenxinilsthough.blogspot.com/?download=2w4uGR


Hoe downloadt u het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013?
U kunt het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 downloaden van de officiële Microsoft website. U moet eerst controleren of u de 32-bits of de 64-bits versie van Office 2013 heeft geïnstalleerd op uw computer. U kunt dit doen door in een Office-programma naar Bestand > Account > Info over [programmanaam] te gaan en te kijken naar het versienummer. Als er (32-bits) of (64-bits) achter het versienummer staat, weet u welke versie u heeft. Als er niets staat, heeft u de 32-bits versie.


Als u de 32-bits versie van Office 2013 heeft, kunt u het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 downloaden via deze link. Als u de 64-bits versie van Office 2013 heeft, kunt u het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 downloaden via deze link. U moet het gedownloade bestand uitvoeren en de instructies op het scherm volgen om het taalpakket te installeren. U moet mogelijk uw computer opnieuw opstarten om de installatie te voltooien.


Hoe schakelt u over naar het Nederlandse taalpakket voor Office 2013?
Nadat u het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 heeft geïnstalleerd, kunt u eenvoudig overschakelen naar het Nederlands als uw standaardtaal voor Office 2013. U kunt dit doen door in een Office-programma naar Bestand > Opties > Taal te gaan en onder Weergavetaal en Help-taal het Nederlands te selecteren als uw gewenste taal. U moet mogelijk uw Office-programma's sluiten en opnieuw openen om de taalwijziging door te voeren.


Onder Bewerkingstaal kunt u ook het Nederlands instellen als uw standaardtaal voor spellingcontrole, grammaticacontrole, synoniemenlijst en vertaalhulp. U kunt ook andere talen toevoegen of verwijderen als u meertalige documenten wilt maken of bewerken. U moet mogelijk uw document opnieuw openen om de bewerkingstaal toe te passen.


Wat zijn de voordelen van het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013?
Het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 biedt u verschillende voordelen, zoals:  • U kunt Office 2013 gebruiken in uw eigen taal, wat uw productiviteit en comfort kan verhogen.  • U kunt foutloze en professionele documenten maken in het Nederlands met behulp van de spellingcontrole, de grammaticacontrole, de synoniemenlijst en de vertaalhulp.  • U kunt gemakkelijk communiceren met andere gebruikers die ook het Nederlandse taalpakket voor Office 2013 hebben geïnstalleerd.  • U kunt toegang krijgen tot de Nederlandstalige helpbestanden en ondersteuning van Microsoft als u vragen of problemen heeft met Office 2013.
Conclusie
Het volledige Nederlandse taalpakket voor Office 2013 is een handige en nuttige toevoeging voor iedereen die Office 2013 in het Nederlands wil gebruiken. U kunt het taalpakket eenvoudig downloaden en installeren van de officiële Microsoft website, en vervolgens overschakelen naar het Nederlands als uw standaardtaal voor Office 2013. U kunt dan genieten van alle voordelen die het taalpakket u biedt, zoals een betere gebruikerservaring, een hogere kwaliteit van uw documenten, een makkelijkere communicatie en een betere ondersteuning.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page